• Categories

 • Pages

 • Favourite Picture

  stela
 • Archives

 • Advertisements

Steliana Nistor se retrage

O veste tristă pentru iubitorii gimnasticii şi pentru fanii Stelianei Nistor. Din păcate Stela a declarat că se retrage oficial din activitate iar în perioada următoare va dori să se axeze mai mult pe facultate, ea fiind studentă în primul an la Facultatea de Educatie Fizica si Sport din Sibiu.

Deocamdată Steliana este acasă, la Sibiu, unde a început investigaţiile medicale privind problemele ei de sănătate şi vrea să se pună din nou pe piciore, să fie sănătoasă ca să facă faţă cu brio la facultatea pe care o va începe în scurt timp.

Noi nu putem decât să îi respectăm decizia şi să îi arătăm că vom fii în continuare alături de ea şi că întotdeauna o să-i purtăm respect, o s-o privim cu admiraţie şi o s-o iubim pentru ceea ce este – o persoană minunată şi o sportivă foarte valoroasă care ne-a făcut să plângem şi să ne bucurăm alături de ea şi nu în ultimul rând să fim mândrii că suntem români.

Stela, îţi dorim ca drumul pe care l-ai ales să fie ceea ce ţi-ai dorit şi ţi-ai imaginat, să fie plin de împliniri şi bucurii cel puţin ca până acum şi să fii fericită, că iubită eşti!

Advertisements

7 Responses

 1. sursă de ştiri?

 2. Hola Steliana
  Me alegra que hayas tomado una decisión, sé que el camino que elijas será el correcto para ti. Tu has sido una gran gimnasta y ya has ganado el oro olímpico. Te deseo lo mejor en tu nueva carrera y ten éxitos. Espero algún día conocerte.
  Disculpa que te haya escrito en español pero es la forma de expresarme.

  Pentru Steluta
  Sper că veţi primi acest mesaj

 3. Daniel, eu ştiam de la Stela că se retrage ,că am vorbit aseară cu ea dar am înţeles că a fost dat şi la ştiri aseară pe tvr

 4. Stela, multumim pentru tot ce ai facut pentru gimnastica romaneasca, pentru tara noastra!

  Imi pare rau ca te retragi, insa este sanatatea pe primul plan.

  Mult succes in continuare in tot ce iti propui.
  Chiar daca ai incheiat cu gimnastica, noi vom scrie in continuare stiri si informatii despre tine.

 5. […] silver medalist in the all-around at the 2007 World championships, is retiring, according to this post on a Nistor fan blog. Apparently, she will be focusing on her studies at the Sports Academy in her […]

 6. Sunt convinsa ca Steliana a luat aceasta hotarire dupa ce s-a gindit foarte bine,probabil ca este cea mai buna pentru ea.

  Cel mai important lucru este ca ea sa fie sanatoasa si sa se bucure de viata ca orice tinar din lumea asta;incepe facultatea si cum spune chiar ea,va cunoaste oameni noi,va face altceva,important este sa fie multumita si fericita.

  Multumesc,Steliana,pentru ce ai facut pentru gimnastica!
  Mult succes in viata!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: