Steliana Nistor, premiată la Sibiu

Gimnasta Steliana Nistor, medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice de la Beijing, în competiţia pe echipe, a primit cadou în prima zi de studenţie o mie de euro şi o diplomă de excelenţă din partea Universităţii de stat Lucian Blaga din Sibiu (ULBS), unde sportiva este studentă la Facultatea de Ştiinţe, specializarea educaţie fizică şi sport.

Gimnasta a fost premiată chiar în prima zi de facultate, pentru întreaga ei carieră sportivă, conform Danielei Flucsă, purtătoarea de cuvânt a ULBS.

Steliana Nistor a decis să se retragă din activitatea sportivă pentru a merge la facultate şi a urma o carieră în afara concursurilor de gimnastică. Surse apropiate Stelianei Nistor au declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că sportiva a decis, în urmă cu o lună, să se retragă, după ce anunţase acest lucru şi înaintea Olimpiadei de la Beijing.

Gimnasta a fost considerată una din cele mai bune din lotul României, dar antrenorul Nicolae Forminte nu a reuşit să o convingă să continue.

Steliana Nistor s-a întors anul acesta la Sibiu, unde locuieşte într-o garsonieră oferită de Primăria municipiului.

Născută pe 15 septembrie 1989, Steliana Nistor a debutat în arena internaţională în 2004, în întrecerile junioarelor, obţinând titlul de campioană europeană absolută la această categorie de vârstă, pentru ca ultima sa reuşită să fie medalia de bronz cucerită cu echipa la Jocurile Olimpice de la Beijing.

Palmaresul său mai cuprinde un titlu de campioană europeană cu echipa, în 2008, argint la paralele (2007 şi 2008) şi bronz la bârnă (2007) la Europene, argint la individual compus (2007) şi bronz la bârnă şi pe echipe (2007) la Mondiale.

Sursa AgerPres

Advertisements

3 Responses

  1. Eu ma bucur pentru fiecare recompensa pe care o primeste Stela pentru ca,in afara valorii materiale(care e binevenita) asta inseamna recunoasterea valorii si a muncii ei.

    Deasemenea,vreau sa fac un mic comentariu si la articolul anterior:imi pare bine de atitudinea domnului Forminte,faptul ca Steliana are usa deschisa e un lucru bun,nu se stie ce urmeaza in viitor si mai mult decit atit,inseamna ca exista relatii bune intre ei,de respect si intelegere.

  2. Ea merită.
    Sunt fericit cu o recunoaştere a activităţii de Steliana.

  3. Da, intr-adevar, ea merita fiecare recompensa acordata.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: