Tratament la hotelul lui Copos!

Octavian Bellu, secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului, o va ajuta pe fosta gimnastă Steliana Nistor să urmeze un tratament la baza de refacere de la Eforie Nord, care aparţine lui George Copos, patronul Rapidului.

Steliana Beijing 2008

După ce Steliana Nistor a ameninţat, ieri, în Libertatea, că va da în judecată Federaţia de Gimnastică pentru că aceasta nu s-a implicat în rezolvarea problemelor ei medicale, Octavian Bellu ne-a declarat că o va ajuta pe fosta sa elevă: “Steliana mi-a cerut sprijinul şi am trimis-o deja la un medic specialist din Bucureşti. Din câte am înţeles, problemele ei medicale pot fi rezolvate şi în ţară, motiv pentru care o vom trimite la centrul de refacere de la Eforie Nord, care-i aparţine domnului Copos”,
 ne-a spus fostul antrenor al gimnastei.

Nicolae Forminte nu comentează

Contactat telefonic de Libertatea, Nicolae Forminte (foto), antrenorul coordonator al lotului olimpic, nu a dorit să comenteze afirmaţiile fostei sale eleve, rezumându-se la a spune că valoarea lotului olimpic poate fi judecată doar de conducerea Federaţiei de Gimnastică.

articol din Libertatea

Advertisements

3 Responses

  1. sanatate multa, fii optimista,important este ca ai fost si vei fi o stea a gimnasticii .pacat ca la o varsta atat de frageda ai cunoscut si aspecte mai putin placute ale relatiilor interumane. exista mereu oameni care aplica semenilor principiul lamaii :stors si aruncat! multa fericire.

  2. Sa speram ca e un centru bun pentru refacere si o va ajuta pe Stela.
    Multa sanatate, Stela!

  3. This situation is a shame, just when Steliana threatening a lawsuit if officials are heeding him. Now even made very strong statements, hopefully not retaliate against her. Stela, now that you’ve begun the offensive, don’t give up or neglect or they’ll crush you at any chance. Has my full support, I pray for you to become healthy and resolve this situation once and for all! 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: