Steluta in Norvegia

FOTO: crisrusblog.blogspot.com

Romania isi alunga peste hotare tinerii cu capacitati deosebite. Unul dintre tristele exemple e cel al gimnastei Steliana Nistor, cunoscuta in intreaga lume pentru rezultatele obtinute la campionatele mondiale si olimpice. Talentata romanca a plecat saptamana trecuta in strainatate… la munca. Se poate spune fara a gresi ca sibianca a fugit practic din si de Romania! Ea a ales sa renunte la familie, prieteni si la tot ce a realizat in tara, cu speranta ca in Norvegia, tara in care s-a refugiat, va avea sansa la o viata decenta.

“Cine pleaca din tara pentru ca ii e bine? Si ea a primit banii taiati, ca toata lumea. Acum a plecat in Norvegia si antreneaza un grup de fete mici. E tare fericita acolo, face ce-i place si isi primeste banii”, a declarat pentru citynews.ro mama gimnastei, Steliana Dovlecel.

Gandurile de plecare i-au incoltit Stelianei de mai multa vreme. Ea a plecat in primavara in Norvegia, unde se afla acum, a stat doua luni sa vada daca se acomodeaza iar acum a mers cu un contract de munca. Intre timp, ea va reveni la Sibiu sa-si sustina examenele la facultate, unde este inscrisa la ID.

Steliana Nistor are 21 de ani si s-a nascut la Sibiu, unde a inceput sa faca gimnastica la CSU. A fost campiona Romaniei la juniori dupa care a devint campiona europeana la gimnastica dupa ce a intrat in lotul national.

Tanara a adus faima Romaniei peste hotare si a castigat nenumarate medalii la campionalte mondiale de gimnastica. Ultima performanta a Stelianei Nistor a fost in 2008 cand a castigat, alaturi de echipa Romaniei, medalia de bronz la Olimpiada de la Beijing.

Sursa: www.citynews.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: