Ce mai face Steliana…

Cât a practicat gimnastica de performanţă, Steliana Nistor (22 de ani), medaliată cu bronz la Olimpiada din 2008, a fost considerată una dintre cele mai talentate sportive. Dezamăgită însă de condiţiile din România, după retragere, Steliana a ales calea străinătăţii, fiind acum antrenoare în Norvegia, într-un orăşel de lângă capitala Oslo.

This slideshow requires JavaScript.

Vă mai amintiţi de Steliana Nistor? “Micuţa chinezoaică”, aşa cum era alintată la lot, s-a făcut mare. S-a retras din activitatea sportivă, s-a pus cu burta pe carte şi s-a făcut antrenoare. Dar cum a ales să muncească tocmai în Norvegia? Ne dezvăluie chiar Steliana: “În 2009, m-am retras şi imediat am primit o ofertă de a lucra în Norvegia, de la Ciprian Popescu, un antrenor care activa de mult în acea zonă. La început mi-a fost destul de greu, mai cu seamă în privinţa învăţării limbii. Am urmat cursuri intensive de norvegiană, iar elevele mele m-au ajutat foarte mult să încep să conversez. Acum, după trei ani petrecuţi acolo, pot spune că mă descurc destul de bine”.

Fetiţele sunt înnebunite după ea

Steliana şi-a luat în serios meseria de antrenoare, iar fetiţele pe care le pregăteşte sunt înnebunite după ea: “Mi-aş dori să descopăr aici, în Norvegia, o fată care să-mi calce pe urme. Sunt copile serioase, sincere şi frumoase. S-au ataşat mult de mine, poate şi pentru că sunt aşa micuţă, ca ele”.

Steliana Nistor are însă şi un regret, bineînţeles, legat de ţara natală. “Ştiţi, cel mai rău îmi pare că în România nu am fost respectată. În Norvegia, o fostă sportivă de performanţă, chiar dacă provine din altă ţară, este apreciată de toată lumea. Aici simt că sunt respectată, nu ca în România”.

Sursa: Libertatea

Advertisements

7 Responses

 1. Multumesc din suflet pentru cele mai frumoase randuri ! Cu drag , Steliana si va imbratisez pe toti ! :*

 2. Si noi iti multumim ca iti mai faci timp sa treci pe aici. :*

 3. sunt fericit pentru stiri bune.
  🙂

 4. Thank you Stela, I am sorry you felt you were not appreciated and respected in Romania but one thing for sure is you are respected by millions of fans around the world who love you….

 5. Buna Steliana
  poate autoritaitle nu te-au respectat si apreciat aici in Romania, dar noi cei care iubim gimnastica te-am apreciat si admirat in secret. iti uram sa ai succes si o viata frumoasa si plina de bucurii!
  Elena Buzau

 6. What I think you missed in Romania was a good sport manager to help you use properly your image and your qualities. You could have been a ballerina or a sport speaker or whatever you have wanted from so many opportunities you have because of gymnastics 🙂 Hope you will fulfill your dreams in Norway, good luck!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: